Home » , » KBC 29th EPISODE QUESTIONS : 29th November

KBC 29th EPISODE QUESTIONS : 29th November


KAUN BANEGA CROREPATI SEASON 4 - 2010

Episode of 29th November 2010 : Friday

continuing with  SAHIBA BAJWA

Question 9: Which country won the most number of medals after Australia at the 2010 Commonwealth Games?

A. India
B. England
C. Canada
D. South Africa
Answer: England

Question 10: In 2009, who became the youngest minister in the Manmohan
Singh Parliament?

A. Jitin Prasad
B. Agatha Sangma
C. Sachin Pilot
D. Dayanidhi Maran
Answer: Agatha Sangma


Question 11: What was translated into Persian with the title 'Razm-Nama
during Akbar's reign?

A. Arthashastra
B. Ramayana
C. Mahabharata
D. Panchatantra

Answer: Mahabharata


*Sahiba Bajwa won Rs 25 lakh from Kaun Banega Crorepati 2010 (KBC 4)*
STARTING WITH Shriram Barupal

Question 1: Which of these Hindi expressions would be used to describe someone who is extremely angry? 

A. Kala Peela Hona B. Laal Peela Hona C. Laal Gulabi Hona D. Neela Hara Hona 

Answer: Laal Peela Hona 

Question 2: Which of these is Tata Salt, according to its advertising campaign?

A. Bhai-Chare Ka Namak B. Kamyabi Ka Namak C. Desh Ka Namak D. Samman ka Namak

Answer: Desh ka Namak 

Question 3: Which of these places is famous for a Shivalinga made naturally of ice?

A. Kedarnath B. Kailash Mansarover C. Amarnath D. Badrinath

Answer: Amarnath 

Question 4: Which actress featured in this song? DILWALON KE DIL KA KARAR LOOT NE,MAIN AAYI HUN UP BIHAR LOOTNE

A. Urmila Matondkar B. Malaika Arora Khan C. Kashmera Shah D. Shilpa Shetty 

Answer: Shilpa Shetty 

Question 5: Which river became the 'National River' of India in 2008?

A. Brahmaputa B. Kaveri C. Gandak D. Ganga 

Answer: Ganga


To be continued with Shreeram Barupal  on Episode 30th of Kaun Banega Crorepati Season 4 KBC 4

Get Updates!

Subscribe to the Scholars club email newsletter to receive updates, freebies and exclusives:
Enter your email address:
==>Help us to keep SCHOLARS CLUB running?
Share this article :

Post a Comment

PLEASE SUBMIT YOUR VALUABLE SUGGESTIONS TO GET PUBLISHED.